TELEFON CONTACT: 0739-887-083
REZERVARE

Contact

NUMAR CONTACT:
(0722) 547 516
SEDIU: Bucuresti, Sector 3
Bulevardul Unirii, Nr.13
PROGRAM: 09:00 – 21:00
( PROGRAM DE LUCRU )
Top
 

Rent a Car Bucuresti

Best option by far. Rent a car

De fiecare dată când aveți nevoie de o mașină și vă aflați în imposibilitatea ori nu este cazul să achiziționați sau să împrumutați una, puteți alege cu cea mai mare relaxare și încredere serviciul de rent a car. Acest serviciu a devenit deja popular, însă poate fi utilizat la scară mai largă și de aceea noi, Carnova, activăm prin acesta pe piața auto și încercăm prin bunele noastre practici să popularizăm conceptul.

Ați căutat rent a car în București ieftin? Ați ajuns la Carnova și ați ajuns bine. Câștigăm încrederea a din ce în ce mai mulți clienți persoane fizice și persoane juridice prin doza maximă de profesionalism pe care o administrăm zi de zi, prin flota noastră auto diversificată după preferințele fiecărui client în parte și prin facilitățile pe care le oferim.

Ce așteptări aveți de la o firmă de rent a car din București precum suntem noi?

Să puteți alege o mașină care să vă placă sau care să fie, din punct de vedere al construcției, ceea ce vă trebuie în activitate. În altă privință, să aveți libertatea de a vi se aduce mașina într-o zonă dorită și agreată de comun acord ori de a fi pregătită pentru a fi preluată de voi înșivă de la sediul nostru.

Să aveți libertatea să plătiți și altfel decât doar cash sau doar cu cardul, ci prin modalități multiple. Să aveți mereu parte de asistență la capătul celălalt al firului și una consistentă și promptă, deoarece altfel este inutilă. Să puteți parcurge la volan câți kilometri vă doriți fără să vi se impută costuri de uzură pentru mașină.

Să aveți libertatea să plătiți și altfel decât doar cash sau doar cu cardul, ci prin modalități multiple. Să aveți mereu parte de asistență la capătul celălalt al firului și una consistentă și promptă, deoarece altfel este inutilă. Să puteți parcurge la volan câți kilometri vă doriți fără să vi se impută costuri de uzură pentru mașină.

Mai sunt multe dorințe precum cele de mai sus pe care noi le putem îndeplini. Muncim cu determinare și plăcere pentru a deveni un reper imediat pentru piața de rent a car, un nume care să reprezinte cu succes nișa de închirieri auto. Ținem cont ca și în cazul în care doriți o mașină la aeroportul Otopeni, disponibilă pentru câte zile aveți șederea în București sau în zonă, să o avem pregătită.

Dacă mașinile de firmă sunt în număr limitat și nu pot fi folosite în mod corespunzător pentru întâmpinarea unui trainer expat, a unui manager sau a unei delegații de oameni de business, potențiali clienți, rent a car este un serviciu la care se apelează în secunda doi și în mod obligatoriu. Mai ales dacă persoanele preluate de la aeroportul Otopeni au nevoie de cazare la hotel, dar și de vizite la sediul companiei pentru care a venit sau la diferite puncte de lucru aflate în diverse zone din oraș.

A prelua o mașină închiriată prin sistemul rent a car din aeroportul Otopeni. Aceasta este o ipostază care ar trebui să devină normală în societatea de azi. Extrapolând, putem spune același lucru și pentru marile orașe, mai ales pentru acele localități care au aeroport, fiindcă nevoia de mobilitate este atât de mare acolo! În lipsa unei infrastructuri de transport în comun care să se ridice la nivelul necesităților de mobilitate urbană sau metropolitană, scurtătura către destinație și mai apoi de la o destinație la alta poate fi asigurată de o mașină închiriată.

Care sunt acele cuvinte care descriu fidel serviciul de rent a car?

Mașina, evident – care pentru perioada stabilită devine non stop în posesia voastră și care poate fi oricare din flota noastră, în funcție de prețul perceput. Chiria – care la Carnova este fixă, fără costuri ascunse sau percepute ulterior și calculată în mod transparent, ea variind în funcție de mai mulți parametri.

Formalitățile – asigurăm toate actele necesare în mod automat, toate documentele. Un alt termen este – serviciile adiționale, precum asistența tehnică, la noi fiind disponibilă oricând, dar și altele. Rent a car obținut ușor în București fără să dați garanție e ceea ce vă doriți.

Lăsăm garanția deoparte, omitem să o solicităm. Avem încredere în clienții noștri și dorim să eliminăm piedicile care fac din acest serviciu unul aproape inaccesibil pentru mulți doritori.

Calitatea mașinilor este una superioară – garantăm! – inclusiv în sensul în care din punct de vedere tehnic sunt puse la punct, sunt curate, au rezervorul deja plin și dacă, totuși, apare vreo problemă sau se produce un eveniment auto, noi intervenim cu RCA-ul, cu polița CASCO.

Așadar, voi stați fără grijă, singura preocupare fiind să puteți circula prudent și cu răbdare în cel mai aglomerat oraș din România, Bucureștiul. Și să aveți unde să parcați în mod regulamentar.

Firma Carnova activează prin rent a car inclusiv la aeroportul Otopeni. Dacă nu Bucureștiul e locul dorit de livrare, ci aeroportul Otopeni, este perfect în regulă. Astfel, fie că vă interesează zona în scop turistic, fie în scop de business, fiind din provincie sau diaspora și stați pentru câteva zile aici, apelați-ne și vă vom lua grija transportului de pe umeri.

Se alege data de preluare, data de predare, locația de predare (aeroport Otopeni, Piața Unirii sau oriunde altundeva în București), dacă mașina este pe benzină sau motorină, dacă are transmisie manuală sau automată, numărul de locuri (majoritatea 5, dar și 9), apoi clasa din care face parte mașina și se merge mai departe în acest simplu proces de închiriere. Carnova asigură clase superioare de mașini la o chirie pe care v-o puteți permite.

Clasele disponibile din flotă sunt pentru orice preferință și pentru orice buget. Aveți de ales între clasa economică, cea compact, cea intermediate, dacă doriți full size, premium, SUV, monovolum, precum și categoria VAN. Cu asemenea opțiuni, ideea de rent a car devine rentabilă.

Să fim sinceri, să închiriezi o mașină în București este cel mai ușor lucru de făcut. Este lucrul cel mai la îndemână pentru conducătorii auto, pentru posesorii de permis care pe moment nu se află în posesia unei mașini. A cotrobăi ca pieton prin București dă senzația că se pierde mult timp în cel mai mare oraș din România. Și așa și este. Ușor, rapid și ieftin pentru ceea ce reprezintă, rent a car este decizia care merită luată oricând.

Mașinile din flota Carnova se pliază perfect pe nevoile clienților. Nu ne credeți pe cuvânt, încercați-ne și mai apoi veniți cu feedback! O informație deosebită este că serviciul de rent a car în București și fără garanție este non stop la Carnova. Știm că, de multe ori, decizia de a închiria o mașină vine dintr-o nevoie care se impune întotdeauna și care depășește deseori programul obișnuit. Așadar, la orice oră din zi și din noapte, în orice zi a săptămânii, automobilele noastre sunt gata să vă primească la volan.

Mulți dintre bucureștenii care au permis auto dar nu au ce conduce ori care au avut un autoturism în posesie, dar pe care l-au vândut, apelează deja la serviciul de închirieri auto atunci când au o nevoie concretă și de moment și ori nu își doresc să apeleze la rude și prieteni cu mașina ori nu este niciun proprietar auto disponibil pentru a împrumuta mașina în perioada dorită.

Îngrijorează numai gândul că transportul cu taxiul sau cu ridesharing va costa cât nu face! Ce este de făcut în aceste cazuri atât de ghinioniste și de presante? Serviciul de rent a car în București reprezintă o soluție solidă la o problemă veritabilă și apăsătoare, anume transportul pliat pe necesitățile de transport și autonomia de decizie.

Confortul trebuie privit uneori dincolo de înțelesul de dorință, fiind o reală necesitate. Necesitatea de deplasare rapidă și autonomă din punctul A în punctul B indiferent de capriciile vremii. Deplasarea mai multor persoane în același timp în condiții decente și sigure. Căratul de materiale importante care nu suportă deteriorare și care sunt așteptate în diferite colțuri de București.

Urgența nu așteaptă pe nimeni, iar preocupările sunt nedorite în context.Iată de ce Carnova s-a înființat și activează cu toate forțele în acest domeniu, iată de ce noi avem flota auto pregătită în orice moment pentru livrare și predare. Asigurăm inclusiv o procedură simplă de închiriere. Unde e o mașină bună când e nevoie de ea? La Carnova. Asta trebuie reținut.

Rent-a-car e modalitatea profitabilă prin care vă puteți deplasa pe distanțe mari în timp scurt. Ce-ar fi dacă s-ar apela la taxi pentru absolut orice drum? Bonurile de taxi însumate s-ar ridica către cifre colosale, care frizează absurdul. Dintotdeauna, a închiria mașini a fost un serviciu prestat constant în piața automotive. În România, însă, a fost perceput întotdeauna ca un apanaj al celor cu bani și al mediului de business. Experiența ne spune că lumea largă începe să înțeleagă avantajele serviciului de rent a car mai ales în București și începe să îl ia în calcul din ce în ce mai des.

Cum în engleză sună întotdeauna mai bine, rent a car este the best option by far. Până la o maturizare a pieței din România în această direcție mai este cale de parcurs, deși pași importanți au fost deja făcuți. Noi, Carnova, suntem aici inclusiv pentru a promova activitatea de închiriere a mașinilor atunci când achiziția lor este neoportună deși a conduce o mașină este o prioritate.

Dacă ați mai închiriat și veți mai închiria mașini, ne-am bucura dacă ați continua cu noi.