TELEFON CONTACT: 0739-887-083
REZERVARE

Contact

NUMAR CONTACT:
(0722) 547 516
SEDIU: Bucuresti, Sector 3
Bulevardul Unirii, Nr.13
PROGRAM: 09:00 – 21:00
( PROGRAM DE LUCRU )
Top
 

inchirieri masini Bucuresti

Posibilități de închirieri de mașini pentru București

Carnova este compania care se ocupă cu închirierile de mașini preponderent pentru București, întrucât aici își are sediul. Bucureștenii care au nevoie să conducă o mașină însă nu sunt proprietari auto pot apela chiar în acest moment la serviciile noastre, la ceea ce are Carnova de oferit. De asemenea, bucureștenii care totuși sunt posesori auto însă au mașina defectă și au nevoie urgentă să se deplaseze ușor sunt bineveniți la orice oră să aleagă un autoturism din flota noastră auto și să își rezolve urgențele mult mai ușor.

Cei din provincie care au anumite lucruri de rezolvat în Capitală nu își permit să stea la mila transportului în comun sau caută o alternativă și mai bună decât ride sharing. Este imposibil de luat în calcul utilizarea constantă, zilnică a serviciului de taximetrie, fiindcă tariful perceput de acel sistem este calculat la kilometru și cu cât perioada utilizării se întinde pe mai multe zile și pe mai multe săptămâni, cu atât tariful total ajunge să îl depășească cu mult pe cel al închirierilor de mașini.

Alege confortul

Bucureștiul este definit de o forfotă continuă; orele de vârf se intercalează uneori, se întrepătrund și aglomerația devine starea de fapt de zi cu zi în acest oraș. Bineînțeles că ameliorarea situației ține de alți factori, dar putem interveni altcumva: mărind gradul de confort și independență când vine vorba de transportul și traficul din oraș. Decât înghesuiți în autobuze și tramvaie în București, mai bine la volanul unei mașini.

Mai bine conduceți o mașină în care să vă simțiți bine, în care să ascultați postul preferat de radio și în care să vă fie cald/răcoare și bine. Decât să așteptați după diferiți conducători auto și să treceți prin situația anulării fără motiv a cursei comandate, mai bine să conduceți chiar voi și să plecați la drum chiar acum! Decât să vedeți pe aparatul de taxat cum pierdeți zeci de bani sau chiar lei de fiecare dată când stați în taxi la stop sau în ambuteiaje, mai bine să aveți posibilitatea să virați la stânga sau la dreapta și să accelerați pe o rută ocolitoare fără să mai pierdeți timp și bani.

Volumul de închirieri de mașini în București se află într-o continuă ascensiune fiindcă tot mai multe persoane realizează că avantajele obținute sunt mult mai valoroase decât costurile cu chiria. Practic, pentru o sumă fixă plătită pe chirie se asigură și cheltuielile cu polițele de asigurare, cu rovigneta, cu uzura mașinii și cu alte diferite lucruri.

Orice firmă care prestează servicii de închiriere de mașină oferă – sau ar trebui să ofere – mașina cu rezervorul plin. Tot cu rezervorul plin trebuie să fie înapoiată mașina la expirarea perioadei de închiriere, însă grija alimentării nu apare din primul moment al preluării autovehiculului, ci la o distanță considerabilă față de acel moment.

În prezent și mai ales în București, flexibilitatea și confortul în transportul de persoane sunt lucruri care ar trebui garantate și dacă o parte a societății nu le poate asigura la standardele așteptate, ne simțim obligați să preluăm noi o parte din misiune. Suntem asumați complet în a îi sprijini pe conducătorii auto să aibă ce conduce și să se folosească de mașină pentru a rezolva anumite lucruri fără ca în schimb să se încrânceneze în a rezolva problemele cu mașina.

Iată cum noi, cei de la Carnova, ne preocupăm încă din primul moment de confortul vostru.

Ne interesăm de pasarea grijii de la voi la noi – de la beneficiari la prestatorii de servicii, de la chiriași la proprietari. Este unul dintre multele eforturi pe care le depunem pentru a fi relevanți pe piața de profil și pentru a face un bine însăși ideii de închiriere auto.

Închirierile de mașini sau rent a car este un serviciu auto tot atât de durabil cât piața auto ca întreg, fiindcă există dovezi că și acum un secol cetățenii aveau posibilitatea să închirieze un automobil – întrucât să îl cumpere implica pe atunci costuri extraordinar de mari.

În epoca de pionierat a domeniului automotive, mașina era considerată un lux și din închirierea ei lipseau serviciile adiționale pe care Carnova le asigură astăzi în mod implicit.

Numai azi este posibilă asistența telefonică non-stop, livrarea în București la sediul companiei noastre, la Piața Unirii sau oriunde stabiliți online – și unde ne dăm și noi acordul. Doar în prezent este posibilă livrarea de către noi a mașinii închiriate la aeroportul din Otopeni.

Astăzi puteți rezerva mașina preferată din lista care înfățișează flota noastră de mașini cu doar câteva click-uri date și câmpuri de completat pe site. În era în care poți face primul pas spre a achiziționa o mașină pe un magazin online, poți face aproape toți pașii pentru a închiria o mașină pe site-ul nostru, Carnova.ro.

Profesionalism, siguranță și flexibilitate – sunt termenii cu care activăm în acest domeniu. Putem merge în amănunt pentru a vă oferi și câteva argumente în favoarea acestor deziderate deja atinse de noi. Avem un sistem de închiriere pe termen lung – adică pe o perioadă care atinge mai multe luni, oferim automobile în leasing operațional pentru persoane juridice dar și pentru persoane fizice, lăsăm un număr nelimitat de kilometri deci nu îngrădim chiriașul din acest punct de vedere, reparăm, depanăm, spălăm mașina și oferim asistență telefonică non-stop.

Oricine caută posibilități din domeniul închirieri mașini București Otopeni găsește suficiente rezultate care îi permit să aibă de unde alege o mașină, însă dacă unele firme percep o limită a kilometrilor pe care aveți voie să îi parcurgeți, dacă acestea vă forțează să plătiți numai cu cardul sau numai cash, dacă ele solicită un avans de achitat la rezervarea online – ei bine, noi procedăm diferit, spre binele clienților noștri.

Deși pare că nu ne-am luat suficiente măsuri de siguranță ca business ca să eliminăm din ecuație clienții care se răzgândesc și ne obligă astfel să irosim resurse, noi considerăm că oferta noastră este cea corectă față de clienți și că modelul nostru de business este poate chiar mai profitabil, fiindcă ne bazăm pe încrederea clienților, pe recomandările lor ulterioare și pe faptul că unii clienți de anul acesta vor apela tot la noi anul viitor. Iar dacă discutăm și de clienți companii multinaționale, lucrurile sunt clar în favoarea noastră.

Programul non-stop mai există și pentru că puteți fi în trafic la orice oră din zi și din noapte, puteți avea nevoie să mergeți cu o mașină undeva oricând iar noi dorim să fim acolo pentru voi, să fim la locul potrivit și la momentul potrivit, orice ar presupune asta. Bucureștiul este orașul care se află până târziu în noapte în mișcare, și pe timpul weekendului – mai puțin în zilele libere de la stat alipite cu weekendul, caz în care o mulțime de bucureșteni evadează practic din oraș, dar chiar și așa, cei care vor să plece pe Valea Prahovei într-un weekend și nu au mașină cum procedează?

Aceștia pot închiria pur și simplu o mașină, încăpătoare chiar și pentru mai mulți pasageri, ca un întreg grup de prieteni sau o familie extinsă să poată merge într-o singură mașină în acel miniconcediu? Căutarea pe Google a termenilor „închiriere mașină București” returnează foarte multe rezultate, ceea ce dovedește că există atât ofertă consistentă, cât și cerere suficientă. Românii, bucureșteni sau din provincie, s-au învățat să plătească inteligent pentru rapiditate, utilitate și confort. S-au învățat să aibă ce conduce în orice condiții, să ajungă acolo unde au de ajuns în timp util și în condiții decente.

În acest context, realizăm că noi, în calitate de prestatori de servicii de închiriere de mașină în București, suntem puși în fiecare zi în fața unui set de așteptări din partea clienților și înțelegem că singura posibilitate de a crește, de a acapara cotă de piață, este să oferim calitate cât mai înaltă la un preț cât mai competitiv. Și facem asta cu succes.

Vă informăm că și închirierile mașinilor livrate la Otopeni sunt o prioritate pentru noi și suntem gata să asigurăm aceeași viteză de răspuns și aceleași servicii auxiliare ca și cum ați veni chiar voi, în calitate de clienți, la sediul nostru pentru a ridica mașina din parcarea unde se află flota noastră auto.

Ne bazăm în activitate pe o flotă auto bine pusă la punct, pe proceduri orientate către servisare bună și viteză de reacție și pe orientarea pro-client de care suntem mândri. Sperăm să vă bucurați în număr cât mai mare de ceea ce am pregătit pentru voi.

A închiria o mașină de la Carnova reprezintă o alegere inspirată și una care poate fi repetată de fiecare dată când vă este necesar. Dincolo de faptul că vă punem la dispoziție pentu o perioadă una dintre mașinile noastre, avem grijă să ne ocupăm de toate părțile operaționale, de mentenanță și așa mai departe, să oferim alte lucruri adiționale, la cerere, să asigurăm asistență telefonică și toate acestea 24/24, 7/7, așadar non-stop.

Carnova, firmă de închirieri auto, vă urează spor la condus și vă asigură că sunteți pe mâini bune.