TELEFON CONTACT: 0739-887-083
REZERVARE

Contact

NUMAR CONTACT:
(0722) 547 516
SEDIU: Bucuresti, Sector 3
Bulevardul Unirii, Nr.13
PROGRAM: 09:00 – 21:00
( PROGRAM DE LUCRU )
Top
 

Inchirieri auto termen lung

Care sunt beneficiile de a închiria o mașină pe termen lung?

Antreprenorii, managerii și persoanele fizice care au nevoie de mobilitate, pot apela cu încredere la serviciul nostru de închirieri auto pe termen lung. În momente cheie precum întâlniri de afaceri, meetinguri, pitchuri, prezentări, conferințe, evenimente de lansare și multe altele, o mașină disponibilă este esențială. Dar cum nu se cunoaște cu precizie care sunt situațiile urgente sau momentele care devin critice și care necesită deplasări, luarea în calcul a unui termen mai lung de închiriere este o decizie bună.

Dacă vă regăsiți printre categoriile profesionale de mai sus și compania la care lucrați sau proiectul antreprenorial în care sunteți implicați consideră că achiziționarea propriu-zisă a unui autoturism pe firmă este nerentabilă, serviciul nostru de închirieri mașini pe o perioadă mai lungă de timp rezolvă problema. Ai o singură rată fixă lunară, cu totul inclus (asigurare completă, schimb anvelope, impozit, verificare ITP și revizie periodică).

Scapati de taxe si mentenanta

Ne referim la închirieri de tip leasing operațional, pline de avantaje. Implică flota noastră auto sau, dacă doriți, un alt model auto inexistent la noi în mod direct; încercăm să obținem modelul respectiv de mașină special pentru voi, deși suntem încrezători în faptul că dispunem de un parc auto complet și suficient de diversificat.

Autoturismele vor lipsi din bilanțul firmei voastre și din factorii care influențează gradul de îndatorare a firmei. Mentenanța, întreținerea tuturor mașinilor nu va fi realizată în regie proprie, ci va fi de responsabilitatea noastră și tot de noi va depinde și livrarea rapidă a unei mașini care să o înlocuiască pe cea avariată sau intrată în service.

Plata taxelor și impozitelor intră în îndatoririle noastre, la fel și plata rovignetei sau a polițelor de asigurare, așadar toate activitățile din jurul mașinii care sunt consumatoare de timp și energie sunt practic externalizate la noi. Rămâne ca firmele beneficiare sau persoanele fizice să se ocupe doar de condus și de plata chiriei lunare. Intrând puțin în detalii, este necesar să vă comunicăm și că ratele lunare acoperă schimbul de anvelope, reviziile periodice sau ITP-ul. Ne ocupăm de absolut tot ce este legat de mașină, încă puțin și vă făceam și plinul și nu exagerăm, ci expunem care sunt contextele de închiriere de mașină pe termen lung la noi.

Iar dacă sunteți persoane fizice totuși doriți ca pentru mult timp să închiriați o mașină, cu siguranță că tot la noi, Carnova, puteți apela cu toată încrederea că faceți un lucru bun pentru voi. Dacă pe persoană fizică doriți să conduceți o mașină puternică, de clasă superioară, nepermițându-vă să cumpărați una asemenea, aveți posibilitatea de închiriere mașină pe termen lung.

Inchirieri auto lunare cu totul inclus

Cu cât crește numărul de zile de închiriere, cu atât scade costul zilnic al chiriei. Este o evoluție a costului care ține cont de circumstanțe. Dacă din flota noastră auto puneți ochii pe o mașină cu marca (brandul), modelul (mai multe la fiecare marcă), tipul de transmisie (automată sau manuală), de tracțiune (4×4 sau nu) și motorizare (diesel, benzină) de un anumit fel, veți observa că percepem o chirie din ce în ce mai avantajoasă.

Altfel spus, dacă voi, în calitate de clienți, ne sprijiniți business-ul și optați pentru serviciile noastre de închirieri auto lunare, vă recompensăm și noi ajutorul prin scăderea tarifului practicat. Nu este ceva ieșit din comun, este o practică întâlnită în diferitele ramuri ale comerțului, așa că este ceva ce noi considerăm a fi de bun simț.

Tot de bun simț considerăm și a preda mașina cu rezervorul plin, a o preda curată, a o preda către voi cu punctualitate și cu documentele aflate în regulă în torpedou. Despre mașină în sine ce putem spune, aproape că v-o vindem, acesta este sentimentul, numai că după acea perioadă mai lungă lucrurile vor sta diferit.

Reparații? Asistență? Pe toată durata cât mașina se va afla la voi, ne ocupăm noi de tot.

Ne ocupăm cap-coadă de tot ceea ce reprezintă informarea voastră și întreținerea mașinii. Altfel spus, plătind o chirie convenabilă vă alegeți cu posibilitatea de a sta la volanul unei mașini așa cum v-o doriți – doar avantaje și beneficii, fără responsbilitatea de a avea grijă efectiv de mașină sau de proceduri și acte.

Fiindcă discutăm de un timp îndelungat în care veți intra în posesia autoturismului nostru, fiți siguri că vom avea ocazia să dialogăm pe teme inerente și specifice. Orice nelămurire veți avea, orice întrebare va apărea și orice situație se va ivi la orizont, noi vom fi la un apel distanță și, la nevoie, vom fi și la fața locului, pregătiți să intervenim.

Închirierile de mașini există de ceva vreme ca serviciu și este un serviciu auto utilizat din ce în ce mai des, însă închirierile auto pe termen lung pentru persoane fizice sunt lucruri mai puțin întâlnite, fiind luate în calcul mai des în mediul de afaceri, acolo unde companiile prezintă garanțiile unei bune colaborări prin însăși forma de organizare pe care o au: adică prin faptul că sunt persoane juridice. Însă și persoanele fizice, pe bază de CNP și atât, pot beneficia de asemenea de mașini pe care să le închirieze pentru mai mult timp. Motivațiile lor nu ne privesc – dacă vor să ni le povestească, noi le ascultăm cu plăcere – și ni se pare de bun simț să ne încredem în buna lor intenție.

Dacă voi vă gândiți să închiriați o mașină pe tot timpul anului, pentru a călători prin țară cu un proiect, este alegerea voastră – noi suntem bucuroși să vă putem ajuta. Dacă voi ca persoane fizice aveți nevoie ca pe timpul iernii să conduceți până la serviciu fiindcă în autobuze este prea frig sau prea cald și metroul nu vă ajută prea tare, totuși nu dețineți un automobil, ne bucurăm să vă punem la dispoziție una dintre mașinile din flota noastră.

Iar dacă vă este necunoscut dacă aveți nevoie de mașină sau nu, totuși doriți să aveți una în parcare sau garaj pentru orice eventualitate, puteți de asemenea să recurgeți la această metodă și să scăpați de criza de timp, de stresul aferent și de riscul să nu reușiți – asta apropo de închirierea auto pe termen scurt dar în regim de urgență, deci peste noapte, s-o închiriați ieri dacă se poate.

Închiriere mașină pe termen lung se aseamănă întrucâtva cu închirierea unui apartament. O locuință se închiriază mai mereu pe o perioadă mai mare. În spiritul acestei comparații putem conchide că proprietarul (pentru mașină, Carnova iar pentru apartament, persoana indicată în acte) se ocupă de situațiile legale apropo de asigurare, impozit, reparații (pentru mașină), contracte de energie, centrală termică (pentru apartament).

Nu rămâne decât ca cel care închiriază să utilizeze totul în limite rezonabile, să se ferească de bucluc și să plătească chiria (și facturile în cazul apartamentului) la timp. Iată cum un chiriaș poate conduce mașina sau poate locui în apartament un timp îndelungat fără evenimente (dacă se întâmplă vreun eveniment auto cu avariere, reamintim că se înlocuiește imediat mașina, la apartament nefiind posibilă o asemenea continuitate). Putem spune că aproape vă vindem mașina și voi o cumpărați, asta dacă este să ne raportăm nu la faptele în sine, ci la sentimentul că dreptul de folosire este adevăratul privilegiu al deținerii unui bun, iar noi cedăm acest drept de folosire contra chiriei.

Termenul extins presupune garanția că acel bun, în cazul nostru mașina, va rămâne în posesia chiriașului pentru multă vreme. Pe tot parcursul perioadei convenite, posesorul legal rămâne ancorat în realitatea auto legată de asigurări, service-uri auto și altele: întâmpinăm toate situațiile pe care le întâmpină posesorii auto de drept și le rezolvăm pe toate cu tact.

În general, termenul de închiriere auto implică imediat o perioadă scurtă, de zile sau săptămâni, caz în care devine foarte importantă capacitatea noastră de a livra mașina la o destinație precisă, de multe ori solicitată de urgență de către clientul beneficiar, însă în cazul închirierilor auto cu termen lung acest tip de urgență dispare.

Dacă aveți în plan să ne solicitați o mașină pe un termen care depășește 90 de zile, este necesar să solicitați o ofertă personalizată de închiriere prin apel telefonic sau e-mail, la datele noastre de contact. Încă un lucru care pentru noi este implicit însă nou pentru cine dorește să închirieze un autoturism pentru prima dată: costurile și taxele pentru închirierile acestea de tip leasing operațional nu includ carburantul.

Rămâne, totuși, profesionalismul nostru care implică să livrăm automobilul sau parcul auto solicitat cu aceeași flexibilitate ca la închirierea pe termen scurt, în semn că ne respectăm clienții indiferent de motivul pentru care ne sunt clienți, fără să diferențiem în vreun fel serviciile solicitate. Expunem pe acest site multe dintre valorile în care credem.

Dovedim prin activitatea noastră faptul că ne ghidăm după aceste valori în primul rând umane și în al doilea rând de business. Noi, Carnova, dorim să fim relevanți în industria auto și în aceeași măsură să facem relevante serviciile auto în piața de profil, în industrie. Pentru firme, ultimul bilanț, copia de CI a administratorului firmei și copia certificatului de înmatriculare a acesteia sunt tot ce trebuie ca problema de transport să devină soluție de transport. Încheiem această prezentare cu o concluzie: închirierile pe termen lung / leasingul operațional auto vă oferă libertate de mișcare fără griji!

alege sâ închiriezi un autoturism pe termen lung și beneficiază de reduceri importante de preț