TELEFON CONTACT: 0739-887-083
REZERVARE

Contact

NUMAR CONTACT:
(0722) 547 516
SEDIU: Bucuresti, Sector 3
Bulevardul Unirii, Nr.13
PROGRAM: 09:00 – 21:00
( PROGRAM DE LUCRU )
Top
 

Leasing Operational

Ce este Leasingul operațional auto?

Leasingul operațional este o formă de împrumut care conferă persoanei fizice sau juridice dreptul de a folosi automobilul sau flota auto pe baza unei rate plătite lună de lună. Este un avantaj net pentru multe companii, fiindcă riscurile sunt preluate chiar de entitatea care oferă în leasing autovehiculele sale.

Noi, echipa Carnova, vă ajutăm să obțineți rezultatele scontate fără încurcături, birocrație sau griji prestând serviciul de leasing operațional auto la standarde superioare. Persoanele juridice care apelează la noi vor avea avantaje financiare datorate leasingului și avantaje fiscale mulțumită formei de leasing operațional auto, fiindcă legea avantajează părțile care impulsionează tranzacțiile comerciale scoțând chiria plătită de la impozitare.

Sună bine până aici, dar și mai bine sună pentru voi, reprezentanții de firmă, să știți că un singur cost acoperă toate costurile de funcționare a mașinii, aici fiind incluse asigurarea, dobânda, taxele specifice, mentenanța, reparațiile dar și cheltuielile administrative. Le-am adunat pe toate într-un singur loc pentru ca vouă să vă prezentăm o singură sumă de plătit pentru toate și o medie lunară a acestui total.

Scapa de cheltuielile administrative

Aceste cheltuieli administrative se referă inclusiv la ce facem noi în spate pentru ca totul să decurgă fără incidente neplăcute, care pot afecta relația noastră cu clienții: printre altele, prin personal și sisteme informatice monitorizăm automobilul oferit astfel ori automobilele date în leasing. Suntem astfel și facilitator, și prestator de servicii auxiliare.

Forța de vânzări în sistem business to business are nevoie de mașini de firmă ca de aer, deoarece numai pe cont propriu, agenții de vânzări pot ajunge la timp la o prezentare de produs sau serviciu sau la o întâlnire în care potențialul client semnează contractul și devine client și sursă de venituri pentru companie și sursă de comision pentru acel agent de vânzări.

Pentru a câștiga capital de imagine asupra partenerilor de business cu care se intersectează, firmele aleg să ne contacteze și să preia prin leasing operațional auto un număr optimizat de mașini de aceeași marcă și același model, preferabil și aceeași culoare și care se potrivesc cu firma într-un anumit sens (spre exemplu, culoarea albă a mașinilor conduse de angajații unei firme care are white în denumire).

Rolul nostru este de a ajuta companiile să progreseze. Facem asta ușurându-le acestor companii deplasarea prin București și mai departe dar fără să mai stea cramponate în dificultățile aduse de achiziționarea cu banii jos a unei întregi flote auto și de hârțogăraia și mentenanța specifice. Practic, leasingul operațional e un tip de împrumut, iar această stare de fapt indică foarte clar că noi, Carnova, care deținem autoturismele în cauză, suntem obligați să preluăm asupra noastră misiunea de a rezolva cu documentele și taxele periodice (asigurări, ITP etc.) și cu situațiile în care o parte a parcului auto dat în leasing ajunge la service – aici oferind mașină la schimb.

Atâta timp cât rata este plătită și noi o încasăm la termen, tot mecanismul din spate rulează discret prin preocuparea noastră activă, iar voi, beneficiarii de mașini în leasing, vă bucurați în liniște de beneficiile faptului că aveți mașinile în parcare, gata oricând de drum. Doi agenți de vânzări în aceeași mașină de serviciu care merg la întâlniri diferite nu reprezintă situația ideală fiindcă unul dintre aceștia cu siguranță va trebui să facă un compromis pentru a-i permite celui de-al doilea, de regulă cel aflat la volan, să își îndeplinească obiectivul.

Este mult mai bine ca cei din conducere să ia decizia obținerii prin leasing a unui număr suficient de autoturisme din flota noastră auto Carnova, mai cu seamă pentru că merită dacă se trage linia și se compară avantaje cu dezavantaje, cheltuieli cu amortizări și așa mai departe. Carnova este în primul rând o soluție de business prin serviciul de leasing auto.

Cum calculăm costul ratei lunare de leasing operațional? Cu transparență.

Rata lunară fixă percepută de noi e stabilită în funcție de valoarea mașinii dar și de deprecierea acesteia; adăugăm la socoteală taxele, asigurările RCA și CASCO, costurile de mentenanță și cele cu uzura anvelopelor pe perioada de leasing. Ne amintim în acest punct de costurile cu reparațiile și înlocuirile mașinilor avariate în ceva asemănător opțiunii de mașină la schimb. La final adăugăm cheltuielile cu personalul nostru dedicat și cu licențele pentru sistemele informatice folosite.

În acest mod salvați timp fiindcă leasingul se încheie foarte ușor, printr-un minim de documente semnate. În această manieră salvați blocaje de buget sau dificultăți de contabilitate, pentru că ceea ce este semnat inițial poate fi ajustat de voi pe parcurs în multiple sensuri:
dacă planificarea bugetară vă permite, puteți solicita mărirea ratei, pentru a scurta perioada de leasing;
din contră, puteți cere micșorarea cuantumului ratei și, implicit, lungirea perioadei de leasing, astfel protejându-vă bugetul;
puteți oferi un avans pentru a impacta în scădere valoarea ratei lunare – rată care va rămâne fixă de la lună la lună, dar la un nivel scăzut.

Un asemenea grad de flexibilitate vă ajută să gestionați leasingul pentru mașini astfel încât acesta să nu devină niciodată o problemă și să fie folosite doar avantajele unei asemenea opțiuni. Este clar că de mașini aveți nevoie, dar cum să le aveți în garaj fără să regretați că le aveți? Înțelegem că apelați la leasing tocmai pentru că ați calculat dinainte că este o opțiune mai bună față de achiziționarea cu banul jos a unor autoturisme care să devină mașini de firmă.

De multe ori, a achiziționa ceva în rate egale este de preferat fiindcă nu influențează prea mult cuantumul cheltuielilor și nu creează eforturi financiare în niciun moment. Aceste fenomene se întâlnesc atât la persoanele fizice cât și la firme, așa că este un model unanim recunoscut ca fiind mai bun decât achiziționarea cu banii jos.

La Carnova poți opta pentru leasing operațional pentru persoane fizice. Cu ce se află mai presus o companie față de o persoană fizică atunci când vine vorba de leasing? Cu nimic, doar poate cu faptul că o persoană juridică are posibilitatea financiară și necesitatea logistică de a lua prin leasing mai multe automobile deodată, așadar o întreagă flotă dacă este cazul, pe când persoana fizică se limitează doar la o mașină pentru uz personal.

Așadar, dacă voi sunteți simpli cetățeni și doriți să fiți posesori auto însă bugetul vă permite doar varianta de leasing, la Carnova puteți obține leasing operațional pentru orice model de mașină doriți și se află în flota noastră auto: Ford, Renault, Skoda, Mercedes, BMW etc. Procedura este ușoară, rapidă, simplă și, deci, accesibilă.

Cu aceleași avantaje și în aceleași condiții oferim leasing operațional atât pentru persoane fizice, cât și pentru cele juridice. Cum reușim asta? Prin atitudinea noastră pro-client care face parte din filosofia noastră de afaceri și prin rolul pe care ni-l asumăm de generatori de bune practici în domeniul serviciilor auto sau, mai pe larg, în întreaga piață auto concentrată pe București.

Plaja de clienți care se bucură de mașini în leasing este suficient de mare. Un autoturism de clasă superioară este obținut în leasing la fel de ușor sau chiar mai ușor decât un autoturism de clasă economy cumpărat prin efectuarea unei singure plăți o singură dată. Iar dacă noi, Carnova, suntem cei aleși pentru leasing, însușirea de ușor capătă un înțeles chiar mai important.

Cu leasingul operațional vă este mai ușor pe termen lung. Dacă actele sunt încheiate și mașina este predată, imediat aveți drept de utilizare și puteți conduce respectiva mașină. Pe toată perioada de leasing veți fi fără gândul deprecierii mașinii, întrucât ne vom ocupa noi de tot pe baza taxei lunare pe care o încasăm de la voi.

În legătură cu mașinile, lucrurile trebuie simplificate pentru că, până la urmă, scopul de a folosi o mașină este de a ajunge mai repede și mai comod și în multe cazuri mai ieftin dintr-un loc în altul și asta astăzi, mâine, dar și peste o săptămână, o lună, un an sau mai mulți, adică în permanență.

Perioada de leasing este încadrată între 12 luni și 57 de luni (așadar între 1 an și 4 ani 9 luni). În toți acești ani veți conduce o mașină luată prin leasing pentru care plătiți lunar o sumă care vă convine, iar dacă suma este neagreabilă, o puteți adapta în funcție de cele trei situații descrise mai sus.

De asemenea, și riscurile unui leasing vor fi suportate de noi, Carnova, în toți acești ani. Fiecare client merită să se simtă respectat. Tot ca să simtă acel respect din partea noastră ținem cont să eliminăm avansul din discuție, avans solicitat în mod impunător de alte firme care se ocupă cu închirieri auto și cu leasing operațional de automobile.

Ofertele noastre sunt personalizate fiindcă ne mulăm pe necesitățile clienților.