TELEFON CONTACT: 0739-887-083
REZERVARE

Contact

NUMAR CONTACT:
(0722) 547 516
SEDIU: Bucuresti, Sector 3
Bulevardul Unirii, Nr.13
PROGRAM: 09:00 – 21:00
( PROGRAM DE LUCRU )
Top
 

inchirieri auto otopeni

Bun venit pe pagina de închirieri auto Otopeni

Dacă ajungeți în București în scop turistic sau cu afaceri, pentru a vă vizita rudele sau pentru a merge la anumite instituții sau companii, serviciul de închirieri auto Otopeni este ideal pentru dumneavoastră. O mașină închiriată de la Carnova vă va aștepta direct la aeroportul Henri Coandă Otopeni. Dacă preferați stilul de viață minimalist, îndreptat către pură funcționalitate și fără complicații lipsite de sens, atunci aveți nevoie de o mașină pe care să o conduceți fără să duceți grija RCA-ului, a CASCO-ului, a rovignetei, a plinului de carburant, a uzurii sau a spălătoriei auto ori a altora de acest tip – fiindcă toate sunt asigurate de noi.

Echipa Carnova vă oferă tuturor posibilitatea de a coborî din avion și a vă urca după doar câteva minute la volanul unei mașini aflate în condiții perfecte de funcționare, care este pe gustul vostru și care reprezintă modelul ce vă trebuie pentru misiunea avută în București sau în țară. Serviciul de închirieri mașini la aeroportul Otopeni este un serviciu oferit de mai multe companii înființate în ultimii ani datorită cererii în creștere. Ce vă putem oferi noi în plus față de acestea? Ce facem noi diferit? Carnova se bazează pe cele mai bune mașini la super prețuri, așadar pe raportul bun dintre calitate și preț.

Garantam calitatea serviciilor

Calitatea serviciilor noastre se traduce prin calitatea bună a mașinilor, gradul bun de întreținere a acestora, dar și prin flexibilitate și punctualitate. Tot o calitate este și faptul că asigurăm închirieri auto Otopeni fără garanție.Suntem profesioniști și de aceea dispunem de o flotă de mașini din care chiar să puteți alege modelul potrivit vouă și de o modalitate de calculare a tarifului de închiriere total transparentă – în funcție de model și de coordonatele în timp ale închirierii – cu cât durata de închiriere este mai mare, cu atât costul per zi este mai mic.

Flexibilitatea este unul dintre atuurile noastre și un criteriu valoros pentru toți cei care apelează la serviciile de închiriere mașini la aeroportul Otopeni. Flexibilitate la program dar și apropo de locul în care puteți returna mașina – noi v-o aducem la aeroport, la Otopeni, însă puteți să o returnați fie tot acolo, fie la sediul nostru. Mașinile cu transmisie manuală, compacte și aparținând de mărci binecunoscute sunt la fel de bine îngrijite ca modelele SUV sau premium, noi nu facem diferențe în funcție de cât de profitabilă este solicitarea. Asigurăm același nivel înalt indiferent de mașina pe care o închiriem fiindcă așa ni se pare normal și așa ne dorim să se procedeze și la nivel general în nișa de închirieri auto.

Acest serviciu, din fericire pentru călătorii cu avionul care devin chiriași auto, dar și pentru cei din industria auto, se află în plină expansiune, mulându-se pe noile nevoi de transport. În lipsa unei conexiuni asigurate de la sine putere între aeroportul Henry Coandă din Otopeni cu Bucureștiul, deci cu orașul pe care îl deservește propriu-zis, este nevoie de alternative de transport.

Din toată situația iese câștigătoare alternativa independentă de transport – fiecare dintre voi, cei interesați de opțiune, are posibilitatea ca o mașină personală să fie disponibilă în toate zilele din intervalul solicitat și aprobat pentru uzul personal după propria plăcere, luând propriile decizii de plecare și oprire și de traseu.

Altfel spus: fără stații, fără transport în comun, fără grafice de plecări – sosiri, fără costuri enorme precum cele care se adună în urma folosirii zilnice, chiar de mai multe ori pe zi, și timp de mai multe zile, a serviciului de taximetrie, ca un exemplu, sau a celor de ride sharing. Luați hotărâri rapide, imediate, procedați cum doriți.

Calatoriti des cu Avionul?

.

Când plecați în concediu fără mașina personală vă gândiți să închiriați o mașină la destinație, cu care să vă plimbați unde doriți indiferent de oră sau de direcție. Tot în acest mod, Bucureștiul devine accesibil indiferent de oră sau de zonă încă din primele momente după ce coborâți din avion.

Alegeți modelul mașinii apoi completați formularul de închiriere iar un agent Carnova vă va contacta în foarte scurt timp pentru a discuta pe mai departe, pentru a vă fi prezentate beneficiile și procedurile, pentru a putea pleca mai apoi cu mașina către destinația de livrare, către locul de unde doriți să o ridicați.

Un agent de închirieri va ajunge cu mașina de închiriat la Aeroportul Internațional Otopeni, acolo de unde o veți prelua. Iar dacă în afară de mașină se dorește și scaun pentru bebeluș, GPS ori lanțuri pentru anvelope pe timp de iarnă, aceste lucruri adiționale sunt disponibile printr-o chirie suplimentară și sunt stabilite în același timp cu detaliile despre închirierea mașinii.

Asigurăm servicii profesionale de închirieri auto în zona București Otopeni. Flota noastră auto este compusă din mărci precum Ford, Renault, Skoda, Opel, Volkswagen, dar și Mercedes, BMW sau Hyundai. Nenumărate modele de autoturisme sunt la dispoziția voastră pentru închirieri standard sau pe termen lung, atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice, cu opțiuni suplimentare sau fără, cu un tarif fix, calculat o singură dată.

De la Aeroportul Otopeni și până în centrul Bucureștiului sunt peste 10 kilometri, chiar 15, distanță care induce ideea că cei fără auto personal sunt nevoiți să se descurce pe distanțe mari cu bagaje, în condiții de vreme nefavorabilă și să petreacă foarte mult timp pentru a se deplasa prin traficul greu. Cumva așa de contraintuitiv arată prezentul evoluat în care ne aflăm?

În era rapidității, flexibilitatea și alternativa trebuie să existe în piața auto. Profesionalism, siguranță și flexibilitate – sunt termenii cu care activăm în acest domeniu. Putem merge în amănunt pentru a vă oferi și câteva argumente în favoarea acestor deziderate deja atinse de noi. Avem un sistem de închiriere pe termen lung – adică pe o perioadă care atinge mai multe luni, oferim automobile în leasing operațional pentru persoane juridice dar și pentru persoane fizice, lăsăm un număr nelimitat de kilometri deci nu îngrădim chiriașul din acest punct de vedere, reparăm, depanăm, spălăm mașina și oferim asistență telefonică non-stop.

Oricine caută posibilități din domeniul închirieri mașini București Otopeni găsește suficiente rezultate care îi permit să aibă de unde alege o mașină, însă dacă unele firme percep o limită a kilometrilor pe care aveți voie să îi parcurgeți, dacă acestea vă forțează să plătiți numai cu cardul sau numai cash, dacă ele solicită un avans de achitat la rezervarea online – ei bine, noi procedăm diferit, spre binele clienților noștri.

Deși pare că nu ne-am luat suficiente măsuri de siguranță ca business ca să eliminăm din ecuație clienții care se răzgândesc și ne obligă astfel să irosim resurse, noi considerăm că oferta noastră este cea corectă față de clienți și că modelul nostru de business este poate chiar mai profitabil, fiindcă ne bazăm pe încrederea clienților, pe recomandările lor ulterioare și pe faptul că unii clienți de anul acesta vor apela tot la noi anul viitor. Iar dacă discutăm și de clienți companii multinaționale, lucrurile sunt clar în favoarea noastră

Ați mai fost prin București în ultimii – să zicem – 10 ani? Dacă da, știți despre ce este vorba, dar în caz contrar este recomandat să aflați că aglomerația se manifestă în acest oraș la cote înalte și apare deseori iar distanțele de parcurs de la locația A la locația B și apoi la locația C, după care înapoi la punctul A sunt destul de mari. Aceste distanțe considerabile se pot parcurge alternând metroul cu transportul terestru, dar schimbarea atâtor mijloace de transport nu este posibilă fără șifonarea cămășii. Spațiul este insuficient pentru bagajele și așa greu de cărat iar de timpul irosit ce mai poate fi spus: gândiți-vă numai la timpii morți irosiți între un mijloc de transport și altul.

Este mult mai comod să închiriați de la noi o mașină pe o perioadă exactă, dacă o cunoașteți, sau una aproximativă pe care să o puteți prelungi ulterior, și să vă bucurați de beneficiile aduse de un autoturism care numai beneficii nu mai sunt în ziua de azi, ci de multe ori sunt necesități în adevăratul sens al cuvântului. Mașina încetează să fie un lux și ajunge din ce în ce mai mult singura opțiune viabilă.

Multe persoane recomandă acest serviciu; uneori este chiar încadrat în cheltuielile de firmă, alteori este solicitat doar din comoditate – dar o comoditate justificată, iar în alte cazuri este neapărată nevoie de o mașină obținută prin închirieri auto Otopeni din pricina faptului că autovehiculul proprietate personală sau cel de firmă sau cel care printr-o metodă sau alta trebuia să întâmpine pasagerii zborului X nu mai are locuri libere sau s-a defectat ori a devenit indisponibil din alte cauze.

Motive pentru a deveni clienții noștri sunt destule. Rațiunea de a închiria este una bazată pe destule argumente, însă ce este de reținut este că sunt destule mașini solicitate la Otopeni. Deducem din asta că este nevoie de închirieri pe scară largă, că sunt binevenite pentru majoritatea categoriilor socio-profesionale, pentru fiecare în contexte diferite și pe durate diferite.

Astfel, ne bucurăm că îți putem pune la dispoziție și acest serviciu de închirieri mașini Otopeni.