TELEFON CONTACT: 0739-887-083
REZERVARE

Contact

NUMAR CONTACT:
(0722) 547 516
SEDIU: Bucuresti, Sector 3
Bulevardul Unirii, Nr.13
PROGRAM: 09:00 – 21:00
( PROGRAM DE LUCRU )
Top
 

masini de inchiriat Bucuresti

Avem mașini de închiriat perfecte pentru voi!

Atunci când aveți nevoie urgent de o mașină dar vă este greu sau chiar imposibil să împrumutați una, este clar că trebuie să vă îndreptați atenția către centrele de închirieri auto, care de-a lungul ultimilor ani și-au mărit numărul, deși mașinile de închiriat încă reprezintă un lucru necunoscut pentru mulți conducători auto.

Am pregătit o flotă auto compusă din mărci diferite și variante diferite de marcă. Oferim tuturor ocazia de a alege în funcție de numărul de locuri dorite, apoi în funcție de specificațiile tehnice, de costul perceput pentru chirie și încă alte câteva criterii. Site-ul nostru este locul în care se întâlnesc necesitățile cu preferințele de ordin tehnic sau stilistic.

Din respect față de voi, clienții noștri, suntem complet transparenți apropo de calcularea nivelului de cost și vi-l comunicăm încă din start. Oferim transparență și o bună și constantă comunicare tocmai pentru ca orice persoană care intră în contact cu noi să capete încredere în noi și în închirierile de mașini în general.

Ați căutat mașini de închiriat pentru București sau Otopeni?

Suntem aici, pregătiți să venim în întâmpinarea voastră cu mașini una și-una. Dacă o călătorie în afara țării implică și închirierea unei mașini pe durata sejurului, pentru a vizita atracțiile turistice mult mai ușor și mai comod, atunci de ce n-ar fi și pentru România aceeași facilitate separată de cele cuprinse în pachetul turistic?

În Grecia, spre exemplu, mai multe insule pot fi vizitate mai bine de la volanul unei mașini. Deplasarea de la o insulă la alta se va face folosind ambarcațiuni pentru mașini, dar odată ajunși pe o insulă anume, turiștii pot merge cu mașina închiriată pe unde vor pe străzi, vizitând în mod autonom orice destinație, orice țărm și orice localitate. De aici putem reține cât de bună este autonomia în deplasare.

Dacă locația în care aveți nevoie de mașină este aeroportul Otopeni, ne deplasăm până acolo cu mașina și v-o predăm cu rezervorul plin. Din acel moment, de la aeroport puteți merge unde doriți cu o mașină la volanul căreia vă simțiți bine. Venind pe aeroportul Otopeni în zbor din Iași, Cluj, din altă zonă a țării sau din străinătate, puteți avea la discreție o mașină din flota Carnova, livrată de un angajat, pe întreaga perioadă a șederii. Predăm toate mașinile cu rezervorul plin și cu toate documentele în ordine (poliță RCA, poliță CASCO, rovignetă etc.).

Aeroportul Otopeni este tranzitat de către turiști români, turiști străini, români care se întorc în țară de la muncă sau în concedii ori de Sărbători, expați care se întorc la sediul din țară, străini care vin în delegație, oameni de afaceri în căutarea unor oportunități de business din mediul românesc și exemplele pot continua.

Pentru situațiile în care discutăm de mașini de închiriat la aeroportul Otopeni versus celelalte mijloace de transport care fac legătura între aeroport și buricul Capitalei, tot mașinile noastre sunt de preferat prin prisma avantajelor obținute de conducătorii lor vremelnici.

Pentru cazurile în care aterizați pe Otopeni, este mult mai ușor să închiriați o mașină ca să vă continuați drumul. Pentru cazurile în care trebuie să preluați anumiți invitați din străinătate care vin de peste mări și țări, este mult mai util să vă îndreptați atenția către mașinile noastre de închiriat pentru Otopeni.

Turismul intern al celor din provincie pune Bucureștiul pe harta destinațiilor de turism: ieșeanul, clujeanul sau timișoreanul trebuie să vadă măcar o dată în viață capitala țării. Cei din provincie poate că nu vor să își solicite mașina personală prin Capitală, dar cu un autoturism închiriat grijile dispar și Bucureștiul poate fi descoperit într-o manieră mult mai relaxată.

CARNOVA iti ofera

.

Libertate totală când vine vorba de numărul de kilometri efectuați, aceștia fiind nelimitați în oferta noastră (costurile cu uzura picând exclusiv pe noi);
Libertatea de a alege modelul dorit (comparați, vă hotărâți la una și o rezervați);
Posibilitatea absolută de a alege modalitatea de preluare a mașinii de la noi (de la sediul nostru sau dintr-o locație propusă de voi în momentul rezervării și aprobată ulterior de noi).

Sunt solicitate mașinile de închiriat din București? Dacă la București călătoriți în scop profesional, ca reprezentanți de companii sau ca oameni de afaceri ori consultanți, poate că natura activității vă oferă un buget, o diurnă și preferați să închiriați o mașină pe perioada șederii aici și nu să o conduceți pe cea de serviciu de unde veniți ori mașina personală. Motive pentru care să închiriați un autovehicul sunt mai multe. Dacă locuiți chiar în București, atunci cu siguranță că pe durata lucrării de service care nu asigură mașină la schimb veți vrea sau va trebui cu fermitate să conduceți o mașină oricare ar fi aceea, ca să puteți în continuare să vă deplasați aflându-vă la volan.

De la câteva ore la câteva săptămâni se întinde o plajă suficient de mare de durate disponibile de închiriere. Indiferent de durata aleasă, opțiunea de a închiria de la noi este mult mai bună față de a merge cu taxiul sau a vă aventura cu mijloacele de transport în comun din Capitală. Bucureștiul, capitala României și oraș cu peste 2 milioane de locuitori, se comportă din ce în ce mai mult ca un oraș european și ne bucurăm să facem și noi parte prin serviciile noastre din factorii care transformă acest oraș în bine și care îi mențin vitalitatea.

Chiriașii sunt mulțumiți și business-ul nostru e pe roate. La momentul de față, atâtea centre de business se află în București și atâția turiști care vizitează orașul, atâția bucureșteni sau ilfoveni depind de mașină încât Carnova reprezintă o parte importantă a soluției de transport pentru toate aceste categorii de persoane.

Pe lângă noi, care venim cu oferta, trebuie ca voi să veniți cu cererea, pentru a forma și întreține o piață și pentru a dezvolta aceste servicii auto alternative atât de utile și necesare. Puteți rezerva o mașină pentru a fi preluată de la aeroportul Otopeni, din Piața Unirii sau de oriunde altundeva din București unde menționați. Beneficiați de asistență tehnică telefonică non-stop – suntem suportul vostru încă din momentul zero.

A fi la volan presupune un grad mai mare de independență și de confort; pentru mulți reprezintă o plăcere să conducă și o corvoadă să fie nevoiți să stea pe scaun în taxi, în autobuz sau tramvai și să aștepte să ajungă privind dezolați pe geam. Asta dacă în autobuz apucați locuri libere, că la ora de vârf (acele multe ore de aglomerație sufocantă, care uneori se întrepătrund) este puțin probabil.

Serviciul de închirieri de mașini = rent a car. Denumirile se referă la același lucru. De precizat că noțiunea de rent a car este cea cunoscută la nivel internațional și în state mai dezvoltate din punct de vedere turistic sau economic este opțiunea de bază pentru deplasare în anumite contexte deși inclusiv transportul în comun din țările dezvoltate permite deplasarea confortabilă în mod repetat și pe distanțe diferite.

În România sunt multe lucruri de spus apropo de serviciul de rent a car. Raportat la realitatea românească vorbim de rațiuni de necesitate domestică sau de business mai mult decât de rațiuni de turism.

Cu alte cuvinte, este nevoie de mașină inclusiv atunci când mașina personală sau de firmă este indisponibilă ori nu există. E nevoie de o mașină poate mai încăpătoare decât cea deținută și folosită. E necesară o mașină aparținând unei clase mai înalte în scopuri de protocol sau de imagine.

O pleiadă de mașini de închiriat pe piața de rent a car. Dacă ați mai încercat să conduceți o mașină pe care ați închiriat-o, este foarte posibil să înțelegeți avantajele care reies de aici, iar dacă nu ați mai închiriat vreun autoturism până acum, vă veți convinge citind în continuare că este o recomandare bună. Probabil că este o problemă de încredere în acest serviciu sau poate că este perceput drept unul mult prea scump pentru a merita atenția cuvenită. Oare așa să fie?

Noi, Carnova, declarăm în mod categoric că este o problemă falsă, întrucât costul de închiriere perceput este calculat în mod transparent și este rezonabil ca sumă totală plătită pe chiria pe 7 zile comparativ, spre exemplu, cu suma bonurilor de taxi emise în acele 7 zile de drumuri efectuate exclusiv cu taxiul, așadar tot cu mașina mică.

Cu trecerea anilor, mobilitatea devine un factor din ce în ce mai important. Trăim în secolul vitezei, așadar cu toții trebuie să ne mișcăm repede în teritoriu sfidând timpul limitat, infrastructura deficitară și având capacitatea optimă de adaptare la context.

În plan ideatic, pare ceva ușor de obținut, dar realitatea românească ne spune că transportul în comun nu este ceea ce trebuie, că proiectele de urbanism și cele metropolitane se implementează la o amploare mai scăzută decât cea necesară.

Pentru toate cazurile de mai sus noi, cei de la Carnova, avem mașinile de închiriat perfecte.